Home
21 Ocak 2022 ( 345 izlenme )
Reklamlar

Gelin adayı Solmaz Çiros dekolteli elbisesiyle sere serpe uzandı! "Doğal halin daha iyiydi"

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla adını duyuran fenomen gelin adayı solmaz ciros değişimiyle zaman zaman gündeme geliyor. Solmaz Çiros son olarak sahne alacağı mekan için verdiği pozları paylaşınca takipçilerinden kendisine "Doğal halin daha iyi" yorumları yağdı.

 

18 yaşında katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran Solmaz Çiros ünlü olduktan sonra kısa bir süre de Aşkı Roman dizisinde rol aldı. Solmaz, seda sayın  ın klibinde de oynadı ve kendi albümünü de çıkardı. Çiroz şimdilerde hem bazı mekanlarda sahne alıyor hem de TikTok'ta çektiği kliplerle dikkat çekiyor.


Gelin adayı Solmaz'ın değişimi ise gözlerden kaçmıyor. Kilo alan ve yüzünde de küçük estetik dokunuşlar olan Çiros son olarak kırmızı elbisesiyle sere serpe uzanarak poz verdi.


 

Derin göğüs dekoltesiyle dikkat çeken Solmaz Çiros'a yorum yağdı.

Gelin adayı Solmaz Çiros'un takipçileri "Doğal halin daha güzel", "Görüntü var ses yok", "Çok güzelsin" yorumlarında bulundu.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaderin İşine Bakın. Övdüğü Kız Büyüdü Kocasını Elinden Aldı "Her Vakanın hasta sayılmadığını bilmiyorduk" diyen bilim kurulundan, ŞOK AÇIKLAMA Maskeli saldırganlar restoran işletmecisine kurşun yağdırdı: 2 yaralı ÜNLÜ TÜRKÜCÜDEN AKIL ALMAZ